Schuldhulpmaatje Westland
Samen lukt het!

Help mij

 Maakt u zich zorgen over uw financiën?

Ook in Westland maken veel inwoners zich zorgen over hoe zij de maand door moeten komen.
Door  ziekte, ontslag of andere onverwachtse gebeurtenissen kan het zomaar gebeuren dat u financieel in de problemen komt. Rekeningen blijven komen, terwijl uw inkomsten alleen maar lager worden. Uiteindelijk dreigt u bij de gemeente te moeten aankloppen voor schuldhulpverlening.

Om te voorkomen dat het zover komt, kunt u contact opnemen met Schuldhulpmaatje Westland.
Een maatje kan u dan helpen om inzicht te krijgen in uw financiële positie en samen met u een plan opstellen om de financiën weer op orde te krijgen. Mochten de schulden al hoog zijn opgelopen, dan kunnen zij u helpen om alle relevante stukken te verzamelen die nodig zijn om tot de gemeentelijke schuldhulpverlening toegelaten te worden.

Wil jij hulp van een SchuldHulpMaatje? Vul dan onderstaand formulier in.
Om je beter te kunnen helpen vragen we je om kort een uitleg te geven van je situatie en of er sprake is van een crisis. Bijvoorbeeld: een dreigende woning ontruiming, aankondiging afsluiting van gas, water en/of elektra, beslag op inboedel, of gedwongen verkoop van je woning. Vul ook zo veel mogelijk naar waarheid in.
Privacy:
We kunnen je alleen helpen als we je kunnen bereiken. Daarom vragen we deze gegevens van je. Die gebruiken we om je te bellen of te e-mailen om een afspraak met je te maken. We geven je persoonsgegevens aan niemand anders en we bewaren ze niet langer dan nodig is.